MALATYA / YEŞİLYURT - Bindal Ortaokulu

İNSAN HAKLARI HAFTASI

OKULUMUZDA İNSAN HAKLARI VE GAZZE TEMALI ŞİİR VE RESİM YARIŞMASI DÜZENLENDİ.

İnsan Hakları Haftası dolayısı ile okulumuz öğrencileri arasında Gazze ve İnsan Hakları konulu resim ve şiir  yarışması düzenlendi. Yarışmaya öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdi.

Onlarce resim ve şiir arasında  arasında yapılan değerlendirme sonucunda resim kategorisinde 4/A sınıfı öğrencimiz Hanzala Salih YILDIRIM'ın çizdiği resim birinci, 2/A sınıfı öğrencimiz Davut Kerim ALKAN'ın çizdiği resim ikinci ve 2/A sınıfı öğrencimiz Mustafa Emir YAKUTun çizdiği resim üçüncü seçildi.

Şiir kategorisinde ise 7/B sınıfı öğrencisi  Yusuf Kenan ÇALIKAN'ın Gazze adlı şiiri birinci , 7/B sınıfı öğrencisi Emine Büşra BOLUK'un Ben Gazzeli Çocuk adlı şiiri ikinci, 7/B sınıfı öğrencisi Mehmet BÜYÜKÇELEBİ'nin Gazze adlı şiiri üçüncü seçildi.

21-12-202321-12-202321-12-2023

Yayın: 21.12.2023 - Güncelleme: 21.12.2023 10:01 - Görüntülenme: 79